Ik gebruik een arsenaal aan methoden die ik geleerd heb in mijn professionele carrière als begeleidingskundige, supervisor, coach, docent, drama- en bewegingstherapeut en acteur. Elke methode is erop gericht om aandacht te geven aan dat wat van belang is in jouw verhaal. Ik zet mijn methodisch arsenaal in bij een bepaalde lijn in je verhaal, een terugkerend thema, een ritme, een impuls of bijzondere gebeurtenis. Zo geef ik op verschillende manieren aandacht aan accenten. Ik leg koppelingen naar en relaties tussen literatuur, filosofie, sport, kunst, creatie en ontspanning. Uiteraard op de terreinen en niveau's die jou aanspreken of uitdagen.

Mijn manier van coachen bestaat daardoor niet alleen uit het voeren van gesprekken. Soms kan het goed zijn om op een andere manier met (delen) van je verhaal aan de slag te gaan.

Mijn stijl van coachen en supervisie is erop gericht dat je een dynamisch evenwicht vindt tussen voelen, denken en doen. Dat alles begint met willen. Mijn begeleiding is werkgerelateerd. Je onderzoekt de relatie tussen de organisatie waarvoor je werkt en jouw gedrag en houding daarbinnen. Daarbij kijken we naar invalshoeken vanuit de managementsliteratuur op organisatie-ontwikkelingen, systemisch denken en communicatie.

Alles wat aandacht krijgt, gaat groeien, bloeien en vrucht dragen.
En de oogst komt jou ten goede.